Ons ontbijtbuffet

Ons ontbijtbuffet

Een goed begin van de dag

’s Ochtends tussen 7 tot 10 uur, in het weekend zelfs tot 11 uur, bieden wij in ons grand café voor iedereen een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet aan. Of u zin heeft in een croissant met koffie of vers fruit met yoghurt, een lekker vers gekookt eitje, of een zoete donut, sluit u gezellig aan!

U heeft o.a. keuze uit verschillende broodsoorten, zoet en hartig beleg. Verschillende sappen, verse koffie en thee. Warme gerechten zoals worstjes, poffertjes en groenten zijn aanwezig.

Eet u geen lactose of gluten, of alleen soja producten? Hierin beschikken we ook over een ruim assortiment. Bestaande uit o.a. croissants, muesli, en melk. Heeft u een allergie, laat het onze medewerkers weten en zij vertellen u graag wat u wél kunt nemen.