Familiepark Nienoord

Familiepark Nienoord

De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. In het familiepark valt heel veel te beleven. Maak een ritje in echte tractors op de tractorbaan en ontdek de verschillende dieren in de kinderboerderij. Bij minder mooi weer kan je goed spelen in de overdekte speelhal. Kortom, de hele dag speelplezier in een overzichtelijk en veilig park.

Treinen
Er ligt wel 3,5 kilometer spoor in Familiepark Nienoord, het grootste miniatuur spoorbedrijf van Nederland! Tijdens een bezoek aan het park mag iedereen een ritje maken door de bossen van Nienoord. Lees hier meer over de treinen van Landgoed Nienoord.

Expeditie Nienoord
Naast het Familiepark ligt Expeditie Nienoord. Een educatieve en informatieve avonturenroute, vol met spannende hindernissen, interessante weetjes, doolhoven en sluiproutes. Leuk voor jong en oud. Deze spannende omheinde attractie zit bij de entreeprijs van het Familiepark in en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Klik hier voor meer informatie over Expeditie Nienoord.