Faciliteiten

Appartement 24 – Met uitzicht op de gracht

Geschikt voor 6 personen.

Dit appartement, gelegen op steenworp afstand van het hotel, is van alle gemakken voorzien. Het grachtenpand is geschikt voor één tot zes personen en bestaat uit drie verdiepingen. Op de eerste etage bevindt zich een ruime woonkamer met een (32 inch) LCD televisie. Tevens vindt u op deze etage een compleet uitgeruste keuken en een apart toilet. Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers voorzien van enkele bedden. Tevens bevindt zich op deze etage een badkamer met douche en toilet. Met de trap kunt u nog naar de derde etage waar zich nog een slaapkamer bevindt

Tot slot biedt deze etage toegang tot het ruime dakterras met prachtig uitzicht over het water. In het gehele appartement heeft u gratis beschikking over een draadloze internetverbinding.

Het appartement is ideaal voor de zakelijke gast maar ook voor gezinnen en vriendengroepen.

Virtual tour

De omgeving

De stad Groningen biedt haar bezoekers een mix van cultuur en historie. Daarnaast is Groningen juist ook een heel moderne stad. Kenmerkend is, dat in de fraaie binnenstad de gezellige authentieke Groninger al eeuwen samen leeft met de minstens even gezellige student. Ontdek het veelzijdige winkelaanbod en bezoek een van de bekende café’s of terrassen rondom de Grote Markt. Ook de Ommelanden van de stad bieden volop vertier en bezienswaardigheden. Polders en natuurgebieden, oude borgen, festivals, geweldige fiets- en wandelmogelijkheden, er is genoeg te doen. Maak het mee! Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

Meer lezen