Faciliteiten

Appartement 49 – Met terras

Geschikt voor 4 personen.

Dit appartement is gelegen tegenover het hotel en kan verhuurd worden aan 4 personen. Het beschikt over een woonkamer met lcd-televisie. De bank in deze woonkamer kan ’s nachts omgezet worden naar een slaapbank voor 2 personen.

Ook is er een aparte slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Tevens is er in beide kamers een badkamer met douche en toilet aanwezig. Ook beschikt het appartement over een keuken die volledig is ingericht.

In het gehele appartement heeft u de beschikking over een gratis draadloze internetverbinding. Het appartement is ideaal voor als u meer privacy wilt hebben dan in een hotelkamer. U heeft ook de beschikking over uw eigen terras inclusief tuinmeubilair.

Virtual tour

De omgeving

De stad Groningen biedt haar bezoekers een mix van cultuur en historie. Daarnaast is Groningen juist ook een heel moderne stad. Kenmerkend is, dat in de fraaie binnenstad de gezellige authentieke Groninger al eeuwen samen leeft met de minstens even gezellige student. Ontdek het veelzijdige winkelaanbod en bezoek een van de bekende café’s of terrassen rondom de Grote Markt. Ook de Ommelanden van de stad bieden volop vertier en bezienswaardigheden. Polders en natuurgebieden, oude borgen, festivals, geweldige fiets- en wandelmogelijkheden, er is genoeg te doen. Maak het mee! Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

Meer lezen