Faciliteiten

Appartement 51 – Tweepersoonsappartement met terras

Geschikt voor 2 personen.

Het appartement met terras, gelegen tegenover het hotel, is van alle gemakken voorzien. Het appartement is geschikt voor 1 tot 2 personen en bestaat uit één verdieping. Op de begane grond bevindt zich een luxe keuken inclusief koelkast, eettafel voor vier personen en een zithoek inclusief (32 inch) LCD televisiescherm.

Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 enkele bedden. Ook is er een badkamer aanwezig met een douche en een apart toilet. U heeft ook nog de mogelijkheid om buiten te zitten op het terras inclusief tuinmeubilair.

In het gehele appartement heeft u gratis beschikking over een draadloze internetverbinding. Het appartement is ideaal geschikt voor 2 personen.

De omgeving

De stad Groningen biedt haar bezoekers een mix van cultuur en historie. Daarnaast is Groningen juist ook een heel moderne stad. Kenmerkend is, dat in de fraaie binnenstad de gezellige authentieke Groninger al eeuwen samen leeft met de minstens even gezellige student. Ontdek het veelzijdige winkelaanbod en bezoek een van de bekende café’s of terrassen rondom de Grote Markt. Ook de Ommelanden van de stad bieden volop vertier en bezienswaardigheden. Polders en natuurgebieden, oude borgen, festivals, geweldige fiets- en wandelmogelijkheden, er is genoeg te doen. Maak het mee! Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

Meer lezen