Faciliteiten

Appartement 51a – Met dakterras

Geschikt voor 4 personen.

Dit appartement, gelegen tegenover het hotel, is van alle gemakken voorzien. Het appartement is geschikt voor één tot vier personen en bestaat uit twee verdiepingen.
Op de eerste etage bevindt zich een ruime woonkamer voorzien van 2 comfortabele banken en een (32 inch) LCD televisie. Tevens vindt u op deze etage een keuken met vaatwasser, koelkast en een zespersoons eettafel. Tot slot is er een toilet aanwezig op deze etage en beschikt dit appartement over een dakterras aan de achterzijde.

Op de tweede etage bevinden zich twee aparte slaapkamers voorzien van twee enkele bedden per slaapkamer. Tevens bevindt zich op deze etage een badkamer met toilet en douche. In het gehele appartement heeft u gratis beschikking over een draadloze internetverbinding.
Het appartement is ideaal voor de zakelijke gast maar ook voor gezinnen en vriendengroepen.

Virtual tour

De omgeving

De stad Groningen biedt haar bezoekers een mix van cultuur en historie. Daarnaast is Groningen juist ook een heel moderne stad. Kenmerkend is, dat in de fraaie binnenstad de gezellige authentieke Groninger al eeuwen samen leeft met de minstens even gezellige student. Ontdek het veelzijdige winkelaanbod en bezoek een van de bekende café’s of terrassen rondom de Grote Markt. Ook de Ommelanden van de stad bieden volop vertier en bezienswaardigheden. Polders en natuurgebieden, oude borgen, festivals, geweldige fiets- en wandelmogelijkheden, er is genoeg te doen. Maak het mee! Er gaat tenslotte niets boven Groningen.

Meer lezen