Corona

Geachte gast,

U bent van harte welkom om bij ons te komen overnachten! 

In deze bijzondere tijden hanteren wij ook bijzondere maatregelen om ervoor te zorgen dat zowel de gezondheid en veiligheid van onze gasten als die van onze medewerkers gewaarborgd is. 

Naast de standaard voorschriften van het RIVM, waarvan we er vanuit gaan dat u deze naleeft, hebben wij nog aanvullende informatie, specifiek over ons hotel, voor u. 

Hieronder treft u informatie aan. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze receptie. Onze receptionisten staan u 24 uur per dag graag te woord via 050 – 316 2955. Een email sturen kan ook: info@hotelgroningencentre.nl 

In het hotel

 • Wij hanteren een 1-richtingsroute in ons hotel, zodat zo weinig mogelijk gasten elkaar tegenkomen. Wilt u zo vriendelijk zijn u hieraan te houden en de rode voetjes te volgen?
 • Wij versturen de factuur van uw verblijf het liefst via de mail. Bij check-in wordt om uw e-mailadres gevraagd. Mocht het voor u noodzakelijk zijn om een geprinte versie mee te krijgen, dan is dit op verzoek uiteraard mogelijk. Het e-mailadres wordt ook gebruikt voor eventueel contactonderzoek, mocht de GGD hierom vragen;
 • Onze fitnessruimte is weer geopend, maar onder speciale voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u lezen bij onze fitnessruimte.
 • Wij bieden ons ontbijtbuffet weer aan, maar wel onder speciale voorwaarden. Deze vindt u onder het hoofdstuk ‘nieuws.

Uw hotelkamer

 • Onze housekeeping-medewerkers komen uw kamer graag schoonmaken tijdens uw verblijf, maar alleen als u niet aanwezig bent op uw kamer. Wij verzoeken u dus vriendelijk de kamer te verlaten als zij komen schoonmaken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u om een waszak vragen met daarin schone handdoeken, nieuwe rol toiletpapier, extra bekertjes en nieuwe koffie en thee.
 • Ook uit uw hotelkamer hebben we enkele losse artikelen gehaald. De guest directory met alle hotelinformatie kunt u op uw televisie bekijken of de QR-code scannen welke u onderaan de brief kunt vinden.
 • Best Western
  Hotel Groningen Centre

  Radesingel 50
  9711 EK Groningen
  Postbus 11073
  9700 CB Groningen

  Individuele kamerreserveringen:
  T +31 (0)50 316 29 55
  F +31 (0)50 318 31 66
  info@hotelgroningencentre.nl

  Groeps- en zaalreserveringen:
  Afdeling bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
  T +31 (0) 50 524 80 16
  reservations@hotelgroningencentre.nl