Eurosonic Noorderslag 2019

Eurosonic Noorderslag 2019

Van 16 t/m 19 januari is het weer zover, Eurosonic Noorderslag zet Groningen helemaal helemaal in teken van muziek! Overal in de stad zijn optredens, feestjes, prijzen en andere aan muziek gerelateerde activiteiten.

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent tijdens twee showcasefestivals de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag in De Oosterpoort. Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrières van artiesten zoals Ásgeir, Aurora, Bastille, Dotan, Ibeyi, James Blake, Jett Rebel, Hozier, Milky Chance, Royal Blood, Seinabo Sey and Vök.

Bekijk de volledige line-up van 2019 op www.eurosonic-noorderslag.nl.

Heb je geen kaartje weten te bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag? Niet getreurd, want tijdens Eurosonic Noorderslag wordt er in de binnenstad van Groningen ook een schat aan andere muziekfestivals georganiseerd. Op deze pagina is een overzicht gemaakt van de leukste gratis én betaalde festivals rondom Eurosonic Noorderslag.