Zakelijk

23 juni 2020

Onze maatregelen in verband met COVID-19

Beste relatie,

In korte tijd is de wereld enorm veranderd. Het coronavirus heeft ons allemaal hard geraakt en iedereen heeft zich aangepast aan een andere levensstijl. Na de lock down is de narigheid helaas nog niet voorbij. Maar we kunnen elkaar gelukkig, met de nodige aanpassingen, weer ontmoeten. Veiligheid en vertrouwen zijn daarbij voor ons essentieel! We informeren je graag over de maatregelen die wij zullen nemen voor de vergaderzalen. Hopelijk zien we je snel weer bij ons in het hotel! 

Het maken van een reservering

Zoals je van ons gewend bent, zijn we per telefoon en per e-mail bereikbaar om jouw reservering te plaatsen bij een van onze locaties. We adviseren je op basis van het aantal personen over de beste zaalopstelling, waarbij we anderhalve meter ruimte hanteren tussen de personen. Alle informatie wordt verwerkt in een op maat gemaakte offerte. 

De bijeenkomst / training / meeting

We heten je welkom met een warme glimlach. Dat deden we altijd al, maar de bijbehorende handdruk laten we nu even achterwege. Je gastheer neemt de dag met je door en bespreekt de bijzonderheden. Hij houdt uiteraard gepaste afstand. In de zaal staan desinfectiemiddel en papieren doekjes. Dit tref je ook op meerdere plekken in het hotel aan. 

Koffie, thee en lunch

Op een centrale tafel in de zaal zetten we kannen koffie en thee klaar. Daarbij een aantal handschoenen. We vragen van gasten dat ze onderling afspreken wie de koffie/thee inschenkt. Elke deelnemer krijgt een eigen tafel met stoel. Op de tafel zetten we een fles water met glas en een schaaltje met daarin een verpakt koekje, aantal snoepjes en verfrissingsdoekje. Afhankelijk van het arrangement dat is gereserveerd, wordt de lunch in het restaurant of in de zaal geserveerd. Hierbij houden we uiteraard alle maatregelen in acht. We zullen vooraf met de gasten bespreken hoe laat de lunch zal plaatsvinden en vragen van een ieder om zich aan deze planning te houden, zodat we al onze gasten optimaal van dienst kunnen zijn.

Algemeen

Het spreekt voor zich dat toiletten, algemene ruimten, deurklinken, lichtknopjes en liften worden iedere dag extra schoongemaakt. Voor het gebruik van restaurant of bar buiten het arrangement om, dient een reservering gemaakt te worden. Voor het gebruik van het terras is een reservering niet nodig.

Rondleidingen

Je bent van harte welkom voor een rondleiding om een indruk te krijgen van de faciliteiten bij Best Western Hotel Groningen. Ook hier ontvangen we je met een warme glimlach en houden we gepaste afstand van elkaar. We kunnen dan laten zien hoe een Corona zaal eruit ziet.

Tenslotte

We hanteren de richtlijnen van het RIVM en gaan ervan uit dat de boeker vooraf bij de gasten heeft gecheckt of er gezondheidsklachten zijn. Bovenstaande is ‘work in progress’. Als blijkt dat iets niet goed werkt, passen we het aan, waarbij richtlijnen RIVM leidend zijn.

Onze medewerkers zetten zich graag in om jouw bijeenkomst / training / meeting te faciliteren. Maar de maatregelen werken alleen, als iedereen zich aan de afstandsregels houdt. Daarom vragen we ook jóuw medewerking. Heb je vragen, stel ze gerust. We verheugen er alvast op om je (weer) te zien!

Graag tot binnenkort!

Namens Hotel Groningen Centre

Afdeling Reservations | Karla Bouma

Telefoon: 050 -524 8016 | Mail: reservations@hotelgroningencentre.nl

 

 

Vergaderen vanaf € 16,95 per persoon

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, congres, vergadering, receptie, training of een overnachting in het centrum van de stad Groningen? Best Western Hotel Groningen Centre biedt daarvoor alle mogelijkheden. En veel voordeliger dan u denkt. Zo boekt u een bijeenkomst vanaf tien personen in de avonduren al vanaf € 16,95 per persoon.

U leest er alles over op onze speciale vergaderwebsite.

Informatie en reserveringen

Wij bespreken graag uw zakelijke wensen met u. Bel 050 524 8016 of mail naar Reservations@hotelgroningencentre.nl.

 • Telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur;
 • Direct deskundige hulp;
 • Direct een offerte;
 • Voordelige contractafspraken.

BewarenBewaren

 • Best Western
  Hotel Groningen Centre

  Radesingel 50
  9711 EK Groningen
  Postbus 11073
  9700 CB Groningen

  Individuele kamerreserveringen:
  T +31 (0)50 316 29 55
  info@hotelgroningencentre.nl

  Groeps- en zaalreserveringen:
  Afdeling bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.
  T +31 (0) 50 524 80 16
  reservations@hotelgroningencentre.nl