Boek nu
Menu

Waar ben je naar op zoek

Vergaderen vanaf € 16,95 per persoon

Ben je op zoek naar een locatie voor je zakelijke bijeenkomst, congres, vergadering, receptie, training of een overnachting in het centrum van de stad Groningen? Flonk Hotel Groningen Centre biedt daarvoor alle mogelijkheden. En veel voordeliger dan je denkt. Zo boek je een bijeenkomst vanaf tien personen in de avonduren al vanaf € 16,95 per persoon.

Je leest er alles over op onze speciale vergaderwebsite.

Informatie en reserveringen

Wij bespreken graag je zakelijke wensen met je. Bel 050 524 8016 of mail naar reservations@hotelgroningencentre.nl.

  • Telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur;
  • Direct deskundige hulp;
  • Direct een offerte;
  • Voordelige contractafspraken.

Een locatie voor elke gelegenheid, groot én klein

Dé plek voor zakelijke events, meetings & feesten

Deze locatie biedt een breed scala aan faciliteiten om aan verschillende behoeften te voldoen. Er zijn vier vergaderzalen beschikbaar, samen met audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi. Gasten kunnen genieten van een maaltijd in het restaurant en profiteren van gratis parkeren. De locatie is ook ideaal gelegen op loopafstand van de Grote Markt en biedt de mogelijkheid tot overnachten voor gasten die langer willen blijven.

  • 4 vergaderzalen
  • Restaurant
  • Loopafstand van de Grote Markt
  • Mogelijkheid tot overnachten
  • Gratis Wi-Fi
  • Audiovisuele middelen

Overnachten na je vergadering?

Na je vergadering kun je ontspannen in de bar of lounge van het hotel, genieten van een heerlijk diner in het restaurant of gebruik maken van de fitnessruimte om je dag compleet te maken. Met een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen.

Bekijk onze kamers

Veelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid bij het hotel?

Onder het hotel beschikken we over onze eigen parkeergarage. Mocht u met de auto of motor komen, dan raden we het aan om van te voren een plek te reserveren.

Waarom heten jullie nu Flonk?

Wij zijn Flonk Hotels. Flonk is het Groningse woord voor levenslustig. Precies de waarde die bij ons past. Het is de drive die wij inzetten om jouw verblijf of samenwerking tot een succes te maken. Van valet parking tot het huren van een bootje, je lievelings eten op tafel tot een vergaderzaal ingericht op jouw thema. Een eigen hotelconcept dat ons de vrijheid geeft zelf te bepalen hoe we te werk gaan. Net dat stapje extra kunnen doen en je te verrassen. Passend bij jou omdat we je kennen en weten waar je blij van wordt. Een verblijf met een gouden randje. Dat is waar wij voor gaan. Dat is waar wij energie van krijgen. Met Groningse nuchterheid brengen wij Flonk in jouw leven.

Is het mogelijk om elektrische voertuigen op te laden?

Dat kan zeker! Wij beschikken over meerdere laadpalen op het parkeerterrein.

Flonk Card

Korting op je overnachting?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting.

Ontvang korting