Boek nu
Menu

Waar ben je naar op zoek

Ervaar Flonk

Een gevoel van energie, passie en levenslust

Het Groningse woord voor Flonk betekent levenslustig. Precies de waarde die bij ons past. Het is de drive die wij inzetten om het jou naar je zin te maken, maar ook de sfeer die we onderling hebben. We leggen je uit hoe we dat doen.

Hier staan wij voor

Flonk is de drive die ervoor zorgt dat we automatisch een stapje harder doen voor jou. We gaan voor een verblijf en/of samenwerking met een gouden randje.

Flonk Energie

We kennen jou en weten waar je blij van wordt. We kijken altijd naar wat past bij de persoon of organisatie en zijn daarin flexibel. Zo maken we het contact persoonlijk en zetten we graag een stapje extra voor jou.

We zien jou

We gaan altijd op zoek naar wat wel kan en denken in mogelijkheden. Daarin gaan we ver en zijn we je het liefst een stapje voor en denken vooruit.

Alles kan

We zijn open, eerlijk en direct. We doen wat we zeggen en houden ons aan de afspraken.

Groningse nuchterheid

Wij geloven dat persoonlijke aandacht en gastvrijheid het verschil maken en daarom zetten wij ons in om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Bij ons kun je rekenen op een verblijf met een gouden randje.

Kortom, bij Flonk Hotels staat jouw beleving centraal. Wij bieden persoonlijke service, een warm welkom en alle mogelijke faciliteiten om jouw verblijf tot een succes te maken. Wij streven ernaar om aan al jouw wensen te voldoen en jouw verblijf zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Bij ons draait alles om jou.

Ervaar de binnenstad

Uitzicht op de Martini toren

Ga eropuit in de provincie

De Wadden zijn om de hoek

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is? Bekijk onze tips.

Meer over Groningen
Flonk Card

Korting op je overnachting?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang €7,50 korting.

Ontvang korting